GRATIS VERZENDING NAAR NL & BE

Bestelling en Levering

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen en de vertragingen door Covid-19 hebben wij een gemiddelde levertijd van 16-24 dagen in Nederland en 18-26 dagen voor bestellingen in België.

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig. 

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.

GRATIS VERZENDING

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig

100% GELD TERUG GARANTIE

Je hebt vanaf de ontvangst van je bestelling maximaal 14 dagen om een artikel te ruilen of om de terugbetaling ervan aan te vragen.

VOLG JE BESTELLING

Al onze bestellingen binnen Nederland worden verstuurd met een track & trace code, hiermee kun je na een paar dagen eenvoudig je bestelling volgen via deze pagina