GRATIS VERZENDING NAAR NL & BE

Over ons

  • Voor wie?

TrendyGadget is opgericht voor iedereen die op zoek is naar handige producten voor in en rondom het huis. Niet alleen voor leuke gadgets, maar ook voor leuke cadeaus bent u bij ons altijd op het juiste adres!

  • Bij ons altijd de beste deals!

Wij staan voor transparantie en innovatie. Waarom? Omdat wij alle innovatieve ideeën niet alleen voor ons zelf houden, maar deze ook met u willen delen en deze aan te bieden voor een eerlijke prijs. Bij ons wordt er veel aandacht en tijd besteed naar het zoeken van al deze leuke en handige gadgets die bij u in de smaak vallen. 

Wij zijn de aanbieder die voor u elke keer de beste deals online zet. Samen met diverse leveranciers en andere partners zorgen wij er voor dat onze producten alleen tegen de scherpste prijs worden aangeboden! Hetzelfde product ergens anders goedkoper, dan passen wij de prijs na controle direct voor u aan!

  • Waarom?

TrendyGadget is ontstaan vanuit een hobby van het zoeken naar leuke gadgets. De oprichter was elke dag op zoek naar handige gadgets om werkzaamheden in en rondom het huis simpelweg gewoon een stuk gemakkelijker te maken. Daarnaast speurde hij het hele internet af om te zoeken naar de beste prijs.

Commercieel en creatief zijn is er met de paplepel ingegoten bij de oprichter van Huisproducten. Wat ooit begonnen is als een hobby voor eigen gebruik, is nu een full-time job geworden. Uiteraard wordt hij wel ondersteund door diverse medewerkers en hebben we inmiddels een leuk en hecht team opgebouwd.

GRATIS VERZENDING

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig

100% GELD TERUG GARANTIE

Je hebt vanaf de ontvangst van je bestelling maximaal 14 dagen om een artikel te ruilen of om de terugbetaling ervan aan te vragen.

VOLG JE BESTELLING

Al onze bestellingen binnen Nederland worden verstuurd met een track & trace code, hiermee kun je na een paar dagen eenvoudig je bestelling volgen via deze pagina