GRATIS VERZENDING NAAR NL & BE

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren 

Wij bieden een 14-dagen geld-terug garantie. Als je niet 100% tevreden bent met je aankoop, neem dan contact met ons op via info@trendygadget.nl binnen 14 dagen na levering van je artikel. Wij helpen je graag bij het terugsturen van je bestelling voor een terugbetaling.

De garantie geldt enkel onder de volgende voorwaarden:

  • De goederen mogen niet beschadigd zijn. De originele verpakking moet beschikbaar zijn;
  • De goederen moeten in staat zijn om door ons te worden doorverkocht;
  • Na ontvangst van de geretourneerde goederen door ons, zal de bestelling worden geannuleerd. Elk bedrag dat al door de Klant betaald is, wordt binnen 28 dagen na de annulering teruggestort op de rekening van de Klant vanaf de oorspronkelijke betaling. 
  • Het annuleren van bestellingen moet schriftelijk aan ons worden gedaan.

De volgende goederen zijn uitgesloten van het recht op retour:

Bestelde goederen voor zakelijke projecten;

Op maat gemaakte goederen. Dergelijke speciaal bestelde en/of op maat gemaakte goederen kunnen niet worden geretourneerd.

GRATIS VERZENDING

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig

100% GELD TERUG GARANTIE

Je hebt vanaf de ontvangst van je bestelling maximaal 14 dagen om een artikel te ruilen of om de terugbetaling ervan aan te vragen.

VOLG JE BESTELLING

Al onze bestellingen binnen Nederland worden verstuurd met een track & trace code, hiermee kun je na een paar dagen eenvoudig je bestelling volgen via deze pagina