GRATIS VERZENDING NAAR NL & BE

Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren 

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden we heel jammer en we horen heel graag wat we kunnen doen om je tevreden te stellen! 

Je kunt de bestelling tot 14 dagen na aankoop retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 dagen na ontvangst terug op je rekening staat. 

Eenvoudig retourneren in 3 stappen 

Stap 1: Vul je ordernummer en reden van retour in op het contactformulier. Onze klantenservice zal het retourverzoek beoordelen en verdere instructies geven als je retour is goedgekeurd.

Stap 2: Stuur je bestelling op 

Stuur de artikelen samen met het retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je je pakketje voorziet van een track & trace code. 

Als klant ben je verantwoordelijk voor het pakket, dit om misverstanden te vermijden. 

Stap 3: Als wij het pakketje hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 dagen op je rekening staat. 

 

GRATIS VERZENDING

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig

100% GELD TERUG GARANTIE

Je hebt vanaf de ontvangst van je bestelling maximaal 14 dagen om een artikel te ruilen of om de terugbetaling ervan aan te vragen.

VOLG JE BESTELLING

Al onze bestellingen binnen Nederland worden verstuurd met een track & trace code, hiermee kun je na een paar dagen eenvoudig je bestelling volgen via deze pagina